3.10.2013

Den perfekta Hoffmaestrodagen

Haha! Vi fick sova till 10 idag. Det blev alltså den perfektaste dagen!

På dagen var jag i stan och yrade, lunchade med Catariina och shoppade lite nödvändigheter. På kvällen kom min mamma och hennes man för att vakta Kevin och vi åkte iväg till Svenska Talande Klubben på Korjaamo. Och det var den BÄSTA. KEIKKAN. JAG. VARIT. PÅ. NÅGONSIN.

Finlandssvenska Rizzle värmde upp inför Hoffmaestro och redan dom var en positiv överraskning. Men alltså Hoffmaestro! Dom var helt otroliga. Från första låten fick dom med publiken. Vi hoppade, sprang, blev svettiga, fick sendrag i låret och blev duschade. Helt som värsta träningspasset. Det bandet har kondition!

Jag hade inte lyssnat så mycket på bandet tidigare men ändå kunde jag inte stå still. Om ni någonsin har möjlighet att se dem live så GÖR DET (och klä er så lätt som möjligt)! Jag är fortfarande helt salig.

Moikkade på Catariina som jobbade.

Linnea jobbade också.

Rizzle var bra!
Och sedan började kvällens träningspass som drogs av Hoffmaestro.

Våra pepsodentsmil fastnade tydligen på x3m.yle.fi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!