15.10.2013

Dit for den dagen

Idag försov jag mig. Eller nå, inte gjorde jag det egentligen eftersom jag var på jobbet lite före 8. Men min väckarklocka ringde inte och jag vaknade med ett ryck ca. 20 minuter innan jag brukar starta. Tydligen var jag väldigt effektiv med att komma iväg eftersom jag ändå var i god tid. Bra så!

På jobbet har jag redan händerna fulla. Det händer massor nu i slutet av året (t.ex. så blir det Nöjesgala i december och nu kan ni gå in och rösta på vilka ni vill att ska vinna i de olika kategorierna) och det märks på takten. Men det är kul för det blir verkligen inte långtråkigt.

Efter jobbet gick Catariina och jag ännu på jobbets gym. Usch så tungt det var. Och att gå på gym är nog astråkigt! Men bastun var skön!

Idag hade vi Uniikki som gäst på redaktionen. Hans nyaste låt Pätkätöis är så ASBRA och rolig (visst minns ni Skee-Lo?). Kolla låten på Youtube.

Orkah!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!