7.10.2013

Första arbetsdagen gick i ett huj

Första arbetsdagen är avklarad! Tiden bara flög iväg. Lite onödigt kändes det innan jag fick datorn, mina lösen och mailen att funka. Man är ju helt handikappad på jobbet utan de verktygen. 

Nå jag fick lyssna på kollegans föreläsning om x3m-tv, ha möte med min chef, äta lunch med folk som kan bete sig i matbordet och sen blev jag ännu bjuden på kaffe och bulla. Och sedan fick jag ADB-stuffet att fungera!

Men det var en konstig känsla. Å ena sidan kändes det som att jag inte alls varit borta men å andra sidan så kändes det som en evighet sedan jag senast var där. Och ibland glömde jag faktiskt för en stund att jag har en son. Hur kan man göra det?!

Men fiilisen är väldigt bra! Snart får jag reda på hur fiilisen är där hemma. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!