19.10.2013

Hjärtevänner

Jag ligger i vår obäddade säng, dricker kaffe och njuter av lugnet. Kevin sover och 3jorn är på gymmet. Jag tittade just på första avsnittet av Hjärtevänner och kan konstatera att det var en väldigt rörande upplevelse. Fick flera gånger tårar i ögonen. Så himla bra serie, härliga medverkande pensionärer, en bra programledare och en väldigt snygg produktion!

Alla måste se! Första avsnittet finns på Arenan i 27 dagar och serien sänds på Yle Fem på onsdagar kl. 20.

6 kommenttia :

 1. Jag beundrar era muggar varje gång då dom fastnar på bild!
  Ifall du någongång tröttnar på dom köper jag dom gärna :)

  VastaaPoista
 2. Hahaa bra att veta! :) Säljs dom inte längre på Stocka?

  VastaaPoista
 3. Näe, iallafall inte i östra centrums stocka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa. Jag såg dom någon annenstans också. Men jag minns inte var :) Om du vill kan jag kolla märket på muggarna ikväll.

   Poista
  2. Könitz är märket. Serien heter Numbers.
   http://www.amazon.com/Konitz-1120571353-Number-Mug-Grey/dp/B00CLMGO1O

   Poista
 4. Visste inte amazon hade dom! Tack! :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!