26.10.2013

Lördagsbrunch på Kiila

Idag hade jag lyxigt program! Jag brunchade nämligen med några av mina äldsta vänner. En av dem blev tyvärr sjuk så vi var tre tjejer på plats idag. Vi testade Kiila och deras mat var riktigt bra! Stället var kanske lite hössligt och jag tycker maten var lite råddigt framsatt. Det var liksom inte logiskt tänkt utan man fick hoppa lite fram och tillbaka. Maten var bra men jag hade nog önskat mer av efterrättsbordet.

Vi fick ett bord vid fönstret med utsikt över Mannerheimvägen mot Stockmann. Så det var riktigt bra! Vi träffas alltför sällan men så blir det när alla har brottom på sitt håll. Men sen när vi väl ses så finns det alltid massor att uppdatera varandra om. Nu har vi som tur redan bokat in följande dejt i kalendrarna. Jihuu!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!