20.10.2013

Söndagen gick inte som planerat

Idag skulle vi på 1årskalas men det sket på sig pga. Kevins nattliga eskapader. Dagens tider har inte riktigt hållit. Vi fick honom och somna till dagssömnen en timme senare än vanligt (han hade kaki i blöjan och det tog en stund före vi fattade det, dough!). Sedan sov han ganska länge och vi skulle endast ha hunnit in och svänga till kalaset om vi skulle ha lyckats packa iväg oss illa kvickt. Så det blev inte av, vilket är synd för jag hade sett fram emot att kalasa lite idag igen.

Istället fick Kevin sitt sena mellanmål och så gick jag ut i solen med honom. Efter att han hade ätit sin middag så for vi ut igen, denna gång löpte 3jorn och jag och Kevin satt i vagnen och chillade. Sedan blev det bastu. Så det blev ett bra slut på dagen fast det inte gick som vi planerat.

Nu sitter jag och hoppas att vi ska få se nyaste avsnittet av Solsidan ifred. Och att vi alla ska få sova nästa natt.

"MAMMA GE MERA FART! Jag somnar ju i denhär bebifarten!"
Vi har förresten klätt Kevin i vinterhalare nu redan för vi orkar inte klä på honom en fleece och en tunn halare där på. Halaren som han har på bilden fick han av min mamma som hade köpt den på loppis. Den får han slita i sanden och gruset bäst han vill. Den bättre vinterhalaren åker fram sedan när det blir kallare och snön kommer.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!