29.10.2013

Styrketräningspeppad!

Efter en bra natts sömn så har den här dagen varit mycket trevligare än gårdagen. Jag kunde somna relativt snabbt och Kevin sov också hela natten. Kände mig som en prinsessa när klockan ringde på morgonen.

Idag var Catariina och jag på jobbets gym. Vi försöker gå en gång i veckan. Jag tycker fortfarande att gym är otroligt tråkigt men jag har ändå blivit lite peppad när det gäller styrketräning. Jag har ju för det mesta hållit på med aerobisk träning och inte alls så mycket styrketräning. På BodyPump har jag nog gått en del så det är väl den enda styrketräningen jag sysslat med.

Och det är bra att komma överens med Catariina om de dagar då vi ska träna. Så kanske det blir av också.

När biffarna gick hem så vågade jag mig in på deras territorium.

Nu är det bara två månader kvar av mitt Milf2014-projekt. Det stod ju stilla praktiskt taget hela sommaren men nu är jag nog i gång igen. Woop woop!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!