28.10.2013

T-shirtproblemet

Alltså jag skulle behöva några helt vanliga t-skjortor med något snyggt tryck på. Men det är omöjligt att hitta det som jag letar efter just nu. Allt är stort och slattrigt och har en stor urrigning. Eller då är de formade som tält. Jag skulle villa ha en basmodell som är gjord av ordentligt tyg. AAARGH! Har ni tips om var jag skulle kunna hitta en t-skjorta som inte är slattrig och stor och har en normal krage?

Köpte en slattrig skjorta från Gina Tricot men jag hatar modellen och materialet. Grr.

4 kommenttia :

 1. Kolla emp ! Där finns av alla sorter :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahaa det har jag aldrig hört om! Tack för tipset.

   Poista
 2. Cos! Så jäkla snygg passform och helt gudomligt skönt material. Kostar typ 25 eki styck och brukar väl finnas i svart vitt och grått och nån pastellfärg senast jag var där iaf :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack för tipset! Men dom kanske inte har tryck? Jag skulle gärna ha det nämligen.

   Poista

Roligt att du kommenterar!