27.10.2013

Upp på väggen

Shit vad jag är trött! Jag vet inte om det beror på att vi flängt runt hela dagen eller på att klockorna flyttats. Funderar på allvar på att gå i säng och klockan är bara halv nio.

Idag har Kevin hängt hos min mamma. 3jorn och jag har klättrat. För första gången på 8 månader. Shit så tungt det var. Det är så underliga muskler som man använder att dom var helt otränade. Nåmen roligt var det ju.

Vi har också kört en sväng via Paradiset och hängt i Jumbo. Hos min mamma blev vi bjudna på middag. Sjukt bra dag men lite mörbultad känner jag mig nog.

Jaha, dit upp ska man släpa sitt arsle.

Den höga väggen i Tapanila.

Lite lyxade vi till på vår kaffedejt.

1 kommentti :

  1. Hejsan, tänkte fråga dig lite om klättring. Jag blev ju helt inspirerad då vi var och klättra från arbetsplatsen, och så har vi redan evigheter talat med min man om att vi skall börja med det. Vi har inte gått den där grundkursen, där man lär sig säkra osv och vi har funderat på att borde man gå den kursen eller skulle vi klara oss i testet om t.ex. vår granne eller kompis, som klättrar lär oss. Vad tycker du (ifall du gått kursen), är det något annat viktigt man lär sig där? Jag hade tänkt köpa ett 10 eller 20 gångers kort, för att klättra åt min man som födelsedagsgåva, och nu börja jag faktiskt fundera om jag får köpa ett sådant åt någon annan, och speciellt åt någon som inte ännu har gått den där kursen... Tänkte att det skulle vara roligt att gå och klättra tillsammans och ha tumistid på det sättet :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!