18.11.2013

Dagisplatsspänning

Jag har hört rykten om att dagisplatsbesluten postas på fredag. Vi har inte hört något från vår dagisföreståndare. Jag talade med henne i telefon för nästan två månader sedan. Men efter det har inget hörts. Andra familjer har fått telefonsamtal av sina föreståndare. Så antingen är allt under kontroll eller då har dom glömt bort oss. Det börjar vara riktigt spännande.

Jag ser nog inte alls fram emot dagisstarten. Jag tycker det kunde fortsätta som nu. Det har varit jätte skönt att kunna jobba men inte stressa med dagislämning och hämtning. Och killarna verkar ha det riktigt bra här hemma. Nästan så att jag hoppas på att Kevin inte skulle få någon plats så att 3jorn skulle vara tvungen att förlänga sin vårdledighet. Jag vet ändå inte om det skulle fungera ekonomiskt.

Om jag bara har en ledig stund så ringer jag dagisföreståndaren. Eller då låter vi spänningen stanna kvar en stund till.

Ska någon annan börja med dagisvardagen i januari? Vet ni redan om ni fått en dagisplats?


2 kommenttia :

 1. Hoppas ni har tur med dagisplatsen. Det tar några veckor och sen är det som han alltid varit där, ska nog gå bra.
  Jag undrar också hur byxorna-i-frysen fungerade? Hur länge skulle man ha dem där? Tänkte prova, nämligen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo jag tror också att det nog går bra, Kevin klarar det galant men det är oss föräldrar jag är orolig över. Livet är så skönt nu :)
   Jag har faktiskt inte tvättat jeansen sen jag hade dem i frysen. Jag har använt dem ganska lite nu. Så svårt att säga om det fungerar, jag måste återkomma senare :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!