30.11.2013

En sele till stolen är en bra investering

Jag har hört om och sett många små barn som stiger upp och stå i matstolen. Vi hade samma problem i somras och det var hemskt när man inte kunde vända ryggen till Kevin i en sekund eftersom han skulle ha hunnit ställa sig upp på nolltid.

Min mamma gav oss en sele redan för ett år sedan och då skrattade vi lite åt kopplet och undrade vad vi egentligen skulle göra med det. Men det är PERFEKT för matstolen. Och det bästa är väl att dylika selen är billiga och passar säkert de flesta stolar. Kevin har inte haft några större problem med selen. Lönar sig bara att kolla att inga spännen hamnar t.ex. bakom ryggen.

Så jag tänkte tipsa er om detta, lönar sig definitivt att testa en sele om barnet stiger upp och stå i stolen. Man får själv också lite sinnesro om man måste gå till kylskåpet för att hämta mera mjölk eller något.

I Tripp Trappen kan man fästa selen i metallstången.

Jepp, vår sele har blivit ganska så smutsig. Ylläre!


2 kommenttia :

  1. Vi har en likadan i rött. Lånad av svägerskan som sa att den kostade en tia på prisma. En räddaere för oss då lilla O ansåg att man skulle sitta PÅ bordet och äta. Lite bökigt att försöka hålla i ungen med ena handen för att mata med den andra och att däremellan själv försöka få mat i sig. Ja, om man inte räknar med alla ggr man behövde hämta nått i köket, tex. papper för att torka spilld mjölk. O har heller inte protesterat mot sälen vilket känns bra.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohhoijaa joo låter jobbigt! En sele är super!

      Poista

Roligt att du kommenterar!