10.11.2013

Farsdagen

Jag uppskattar verkligen en lugn morgon. Det är sällan som jag vaknar och inte behöver rusa iväg på jobb eller behöver fixa morgonmål åt Kevin. Men idag somnade jag om två gånger och när jag till sist hasade mig upp ur sängen så fixade jag lite farsdagsfrukost. Sen kröp jag tillbaka i säng och där låg vi och mumsade och tittade på Bron. HERREGUD SÅDAN LYX!


Efter den sköna morgonen blev det en riktig farsdagsturné. Vi körde till min mamma där vi plockade upp Kevin. Sedan körde vi till min pappa där vi blev bjudna på middag. Och sedan bar det ännu av till min faster där hela klanen, inklusive min farfar, samlades. Kevin träffade sin jämngamla småkusin för första gången. Jag hade systemkameran med mig men glömde helt bort att fota! Så det har varit en fin dag. Det var bara min morfar som jag inte hann uppvakta, men tur att Kevin hade varit där på förmiddagen.

Men samtidigt har det hängt ett dystert moln över mig. Jag har funderat väldigt mycket på dem vars pappor gått bort alltför tidigt och som inte har kunnat spendera dagen tillsammans med dem. Sorligt och  så fel...

2 kommenttia :

  1. Det är ju det som är nackdelen med fars- och morsdag. Att det då blir så tydligt för dem som inte har någon att fira med och uppvakta. Tänk till exempel då man gör kort eller presenter i dagis och skolan och så finns det de som inte har någon att göra till! Hemskt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp så är det. Jag har inte funderat på det så mycket förut...

      Poista

Roligt att du kommenterar!