27.11.2013

Konditionstest

Idag var jag på konditionstest. De testade muskelstyrka, använde en en såndän maskin som mäter typ allt i kroppen och mätte vilopulsen. Och resultatet var ungefär som jag väntat mig. Jag har fått tillbaka några kilo sedan jag började jobba och är igen på gränsen till lindrig övervikt. Mitt motionerande har tyvärr inte heller varit hemskt aktivt de senaste månaderna. 

Det skulle vara sjukt intressant om jag skulle ha gjort ett liknande test innan jag blev preggo. Då när jag var i mitt livs bästa skick. Liksom bara för att jämföra. 

Nu har jag en månad kvar av mitt Milf2014-projekt. Det började så väldigt bra! Sen kom en massa sjukdomar, sommaren och sömnproblem. Jag har bara inte orkat kräva så mycket av mig själv. Jag tror att decembermånad (eller åtminstone fram till jul) får bli en slutspurtsmånad. Får se hur min slutliga Milf2014-rapport kommer att se ut. 

6 kommenttia :

 1. Jag gick också nyligen på ett såntdär test! Helt sjukt intressant! :D

  VastaaPoista
 2. Jestas så jag flinar varje gång nån som du (spinkiger sak) blir klassad som "på gränsen till lindrigt överviktig" :D så fel! Hälsningar: vi på riktigt överviktiga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, alltså grejen är ju den att jag borde vara lite längre, då sku jag vara perfekt innanför normalgränsen :D Nä, det handlar ju alltså om några kilo i mitt fall. Men jag känner stor skillnad på hur jag mår när dom några kilona är borta. Men sablar vad man måste kämpa för att bli av med dom.

   Poista
 3. Ajjo, och jag var också på en såndän i januari och då konstaterades det att min muskelmassa&kordination var helt ypperlig, men min stamina kunde vara bättre (var inte urusel heller). Och att min kropp nog inte heller är byggd för att springa maraton. Det tycker jag var fint sagt och sparade det i mitt "hur jag piffar upp min själv-bild" gömsel :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!