27.11.2013

Skrikapan

Oj så jag är sönder! Hos oss har det vakats mellan 01-03:30. Nätterna har funkat jätte bra i många veckor men nu börjar det väl då igen. Nå, jag hoppas det var en engångsföreteelse. 3jorn skötte om skrikapan i natt men jag kunde inte riktigt sova när vrålet kom två rum ifrån. Jag är för gammal för detta vakande. Znarck.

6 kommenttia :

 1. Vi har också börjat ha sämre nätter igen! Snuva är boven hos oss tror jag.. Inatt hade vi skrikfest i flera omgångar, värst mellan 4-5. Gäsp! Jag har åtminstone turen att slippa gå på jobb...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baaaaah! Skrikfest är skit! Hoppas snuvan lättar snart! Jag tycker nästan att det är skönt att fara på jobb, bort från skrikfesten och gnället liksom. Så klart missar man den guld värda päikkäretiden men det känns ändå som att det blir på plus för min del :D

   Poista
 2. Tänder? Alicia gnällde två nätter i omgångar i förra veckan men såg då att ytterligare två hörntänder var på väg igenom.. men gnäll är väl inte så farligt för vi har ändå fått sova till största delen. Hoppas det går över snart!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vi tror alltid att det är tänder, men han har fortfarande dom samma 6 st tänderna. Inga nya sen slutet av sommaren. Gaaah!

   Poista
 3. Var det något i luften i natt för vi var också vakna mellan 1.20 och 3.30... Annars brukar han ju sova mellan 20 och 6.30 utan ljud.
  -Mamma P-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahaaa kanske det är den där babyfullmoonen igen :D

   Poista

Roligt att du kommenterar!