20.11.2013

Teiniäidit säsong 2

Nya säsongen av Teiniäidit började i måndags! Jag blev helt beroende av den första säsongen så jag har verkligen sett fram emot detta! Det första avsnittet finns att se på Arenan i nästan en månad. Programmet sänds på Yle TV 2 på måndagar kl. 19:30. Nu ska jag se första avsnittet från digiboxen!

Bild: Yle

1 kommentti :

  1. Huj, jag fick sådan ångest av de avsnitten jag såg av första säsongen. Kanske det just råkade vara sådana snuttar där man inte fick så bra bild av föräldrarna, hoppas innerligt att de andra avsnitten gav bättre bild av dem som föräldrar. Och så kankse det liippaa liian läheltä, mannens kusin är ju också en teiniäiti, och vi har ibland fått följa med deras liv med ångest och fasa. Fast inte är det ju åldern som avgör om man är bra förälder eller inte.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!