13.11.2013

Väckarklocksfanskapet!

Av någon orsak ringer min väckarklocka inte alltid. Eller jo, larmet far nog igång men telefonen har inget ljud. Och då är det ju lite svårt att vakna. De gånger de hänt så har jag ändå vaknat rätt tid, ni vet den inre klockan och så. Men pga. Kampen-veckan har min rytm rubbats lite så idag vaknade jag inte automatiskt den normala tiden. Jag vaknade 45 minuter senare. Och tur nog så blev jag inte hemskt sen till jobbet.

Men i morgon får jag absolut inte försova mig. Vi ska nämligen på kanalsemi och det är jag som har ansvaret för det praktiska arrangemangen. På morgonen ska jag hinna hämta ut en minibuss och kolla några grejer på redaktionen innan vi åker.

Jag måste sätta larm på flera telefoner eller något. Det får bara inte hända!

4 kommenttia :

 1. Nu vet jag inte mycket om telefoner, men på min Lumia är det skillnad om ljudet är på men inställt på noll eller om ljudet är av. Telefonen är tyst vid samtal och textare, skillnaden är just att väckarklockan hörs eller inte. Tror jag.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaha så är det nog inte på min iPhone. Den har nog alltid ringt oberoende om ljudet varit av eller på. Hmm...

   Poista
 2. Min Samsung gör ibland så att den inte ringer när den ska fastän jag ställt in den likadant som alla andra mornar. Perklar varje gång de händer. Litar inte på den alls så har oftast en traditionell väckarklocka som backup.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Det är nog skit det! Att man inte kan lita på att den ringer. Argh.

   Poista

Roligt att du kommenterar!