10.12.2013

Betalkortstrubbel

På tal om mitt icke fungerande Debit-kort. Har någon varit med om att ett Debit-kort ibland funkar och ibland ej (oftast funkar det inte när jag ska betala i butiker). Betalterminalen säger "ei myyntioikeutta". Pengar finns på kontot och pin-koden är rätt. Banken verkar inte veta vad som är felet och erbjuder sig bara att skicka ny pin-kod åt mig. Det har jag fått redan en gång. Kortet funkar bra i Otto-automaterna. 

Jag fattar inte! Och jag blir helt galen! Bästa tiden att ha ett icke fungerande kort är nog nu inför jul. Prkl. 

Ni brukar ju oftast veta allt, snälla säg att ni vet detta också! Hih. 

4 kommenttia :

 1. Tror nog du ska fa ti banken o säga att du måste få ett nytt kort. Så där kan det ju inte hålla på ! Vi får ofta kort som inte vill funka till oss också men tur så finns bankautomaten RIKTIGT nära, men ibland finns det inte ens nån orsak. De ba funkar int. En dag funkade varken kort eller bankautomater, då märkte man hur beroende man är av korten o elektroniken.. :D

  VastaaPoista
 2. Jo det är nog skrämmande att märka hur beroende vi är! Jag glömde nämna att detta redan är mitt andra kort! AAAARGHHH....

  VastaaPoista
 3. Det kan hända att du har något nytt kort som inte de gamla maksupäätteenä klarar av att läsa om de inte uppdaterats?! Så är det med mitt mastercard i vissa gamla maksupääten så funkar de inte...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm nog borde väl Debit-kort funka i alla normala butiker tror jag.

   Poista

Roligt att du kommenterar!