6.12.2013

Bildregn från Nöjesgalan 2013

Jaha. Nu känns det aningen tomt när galan är över. Jag var relativt lugn ännu igår på dagen men någon timme innan galan skulle köra igång steg stressnivån drastiskt. Men det gick bra! Min kollega Ankka som producerade evenemanget gjorde ett väldigt bra jobb med att hålla i trådarna. Visst finns det lite grejs som vi ska tänka mera på innan nästa Nöjesgala men det var nog verkligen ett snyggt evenemang.

Som jag redan igår svor åt Char så hade jag ju inte min hovfotograf med mig. Det funkade inte riktigt eftersom han måste vara med Kevin. Kevin ska ju i morgon till min morsa eftersom vi ska på bröllop så vi ville inte ha honom borta så många nätter. Lite kassa bilder knäppte jag med telefonen. En del har ni redan igår sett på Instagram.

Astoria-salen färdig för gala.

Amie manövrar den röda ridån.

Kvällens värdinna, Frida Lindholm under genrepet. Vilken kvinna alltså!

Krista på genrepet. Sablar en så dålig bild. Men Krista var bra!

Dörrarna öppnas och här står jag med mina gästlistor.

Creme de la creme! I främre raden bla. Isac Elliot, Clarissa, Benjamin Peltonen.

Härliga Satin Circus. Dom är nog symppisar.

Malena delade ut pris för årets blogg. Hon är alltid strålande vacker och så himla trevlig och söt.

Working ladies.

Satin Circus och Isac Elliot delade ut pris i kategorin Årets Osajnade.

Redrama överräcker priset för Årets Artist till Isac Elliot. Vilket ögonblick alltså! Och tänk att Radio X3M och ni som röstade fick vara de första att ge ett pris till Isac. Coolt! Han kommer ju nog att få många pris till i framtiden.

Galan slutade med confettiregn.

Den finfina Benjamin Peltonen vann priset i kategorin Årets Bästa På Sociala Medier. Bara 17 år gammal.

Två av mina favoritbloggerskor, Char och Malena.

Nabaz festade loss.

Fotowallen och jag.

Mera (snyggare) bilder finns det på x3m.yle.fi och Radio X3Ms FB-sida.


2 kommenttia :

  1. Måste bara kommentera att du var helt megafin på Nöjesgalan! :) En riktig 20-talspingla av toppklass.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!