22.12.2013

Dagens i-landsproblem

Jag har ett i-landsproblem. Det är nämligen så att min arbetstelefon är mycket bättre än min privata. Min egen iPhone är redan lite trög och den har ju många år på nacken. Jag märkte inte att den var trög innan jag fick min arbetstelefon. 

Det har lett till att jag nästan bara använder min arbetstelefon till att surfa, fota och chatta med. Jag tycker ju inte om att tala i telefon så nästan allt sköts via FB Messenger eller What's App. Kameran på jobbtelefonen är mycket bättre så jag fotar allt med den. Vilket betyder att jag också bloggar och instagrammar med jobbtelefonen. Och det är ju sjukt bra att ha en bra telefon. 

Men jag missar nästan alla samtal och textmeddelanden som kommer till den privata telefonen. Jag har ju nog alltid med mig den men eftersom jag inte använder den till annat än ringa privata samtal (sällan) och skicka privata textmeddelanden så kollar jag på den väldigt sällan. Men jag blir varje gång lite arg när jag märker att någon försökt nå mig och jag har missat det och märker saken först flera timmar senare. 

Jag skulle alltså behöva en ny telefon. Och det skulle jag inte ha fattat om jag inte skulle ha fått en ny jobbtelefon. Hah. Och det dumma är ju att jag redan har en riktigt bra telefon, alltså jobbtelefonen. 

Nå, det är ju så att dom nya iPhonarna är svindyra. Jag ska köpa en Ässä-lott när jag kommer till stan idag. 

3 kommenttia :

 1. Helt off-topic men varför tycker du inte om att tala i telefon? Jag själv är precis likadan, tycker verkligen inte om att tala i telefon och har aldrig förstått mej på människor som kan tala timtal med varandra. Känner mej onaturlig på något vis i telefonen. Men p.g.a. detta har jag kännt mej lite konstig o outsider o har t.o.m. upplevt att folk tycker jag är ovänlig när jag aldrig ringer upp, speciellt före FB o dyl. Har du upplevt något liknande? Har aldrig hört någan annan säga detta högt så jag bara måste kommentera. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm jag vet faktiskt inte varför jag inte tycker om att tala i telefon. Jag har kanske aldrig varit den mest pratsamma annars heller. Med nära människor är det nog okej att tala i telefon, som typ med min mamma. Men med de flesta andra känns det bara onaturligt. Det är säkert så bara mellan mina öron :) Jag har nog hört om andra också som sagt att de inte tycker om att tala i telefon, så vi två är nog inte de enda :D

   Poista
 2. Ljuuuuvligt att du skriver att du inte gillar att tala i telefon! Jag är likadan och känner kanske två andra som är likadana. Alltså väldigt få. Så alltid skönt att höra att det finns fler av oss!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!