21.12.2013

Den sköna lördagen

Vilken skön familjedag det varit. Inga tider att passa (utom Kevins vanliga tider såklart) men ändå passligt med program.

Vi sov till nästan 9 och på förmiddagen tittade vi längtande genom fönstret på solen men orkade inte gå ut. Som den "morgonmänniska" jag är så har jag inte tålamod med halarpåklädning innan kl. 14 på eftermiddagen (tur att det är 3jorn som kommer att föra Kevin till dagis). Istället klädde vi granen.

Under dagssömnen vilade alla. Efter vilandet for hela familjen till lekparken. Det är faktiskt ganska sällsynt att hela familjen är ute samtidigt. Vi brukar avlösa varandra och vara ute turvis. Men det var ju mycket roligare när alla var med.

I mörkret promenerade vi hem och sedan blev det tortillamiddag och bastu. En mycket bra dag alltså!


Roligt i lekparken!

Kevin älskar tuppen och hönorna av träd.

Numera orkar han t.o.m. sitta på den sånhän grej och gunga en stund.

Med krokodiltårar får man en tortillaplätt.

Granen har dekorationer mest uppe och på vänstra sidan.

PS. För att det inte ska låta för idylliskt så kan jag berätta att det på dagen var en del raseriutbrott pga. julgranen. De lugnade sig lite till kvällen. Under vår middag skrek han och grät krokodiltårar för han ville ha våra tortillor (som innehöll salsa, mycket kryddor och jalapeno). Vi lugnade honom med en tortillaplätt och det funkade nog en stund. I bastun ville han helst av allt stiga in och ut från badkaret och springa runt på det hala golvet. Han är inte alls intresserad av att sitta och plaska med vattnet längre.  Puuust!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!