30.12.2013

Emmaljunga Scooter S

Jag skrev ju tidigare om att jag funderat på att skaffa en barnvagn "för större barn" och sälja City Crossen. Den har varit bra men känns lite väl bastant för våra nuvarande behov. Nu tror jag att vi äntligen hittat en vagn som skulle passa oss. Vi var idag och tittade och kände på den och den kändes bra. Emmaljungas Scooter S, den med svängande framhjul. Vår barnvagn används mest i stadsbruk och i butiker så den skulle vara perfekt. Den skulle också rymmas bra i vår bil. Barnvagnspromenader har vi inte sysslat med på länge. En Scooter S skulle vara lätt att röra sig med.

Jag älskar lime-tygerna men 3jorn tyckte inte alls om dem. Dessutom skulle vi villa hitta en begagnad som är i bra skick. Och sådant brukar ju vara lite tidskrävande. Så vi ska se vad det blir till.

Har någon av er erfarenhet av Scooter S? Eller kanske någon har en att sälja?

Scooter S är den som är längre fram på bilden.

4 kommenttia :

 1. Köpte en begagnad emmaljunga scooter för en dryg vecka sedan. Annars samma som S modellen, men utan svängande hjul. Ville ha med fyra lika stora för våra behov. Nöjd med vagnen! Lätt att styra, väger knappt något, har utrymme för ett större barn (2,5år) att sova i. Hittade vår på tori.fi efter några veckors lätande, men man får vara snabbt i svängarna där. Lycka till med jakten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vad roligt att du varit nöjd! Jo man får nog tydligen vara snabb. Jag vet inte om du kollat Facebook-gruppen där man säljer Emmaljungor och visar sin samling, men folk är ju nog lite galna.

   Poista
  2. NIx, det är en grupp jag missat. Vad heter den? Visar sina samlingar?! Hur många kan man ha på en gång? Eller, nåh, vi har ju nu scootern, baby joggers city select och en rotig resevagn.. Men en i gången i aktivt bruk. City selecten blir mer använd sen igen när babyn kommer. Men kanske vi till sommaren eller senast nästa höst klarar oss med enbart scootern. (resevagnen är roskistavara)

   Poista

Roligt att du kommenterar!