1.12.2013

Hinner inte

Saker jag aldrig har tid med numera:

- Föna håret
Tänk att jag förr nästan alltid fönade håret på morgonen innan jag for till jobbet! Nu fönar jag inte eftersom killarna säkert skulle vakna av ljudet. Jag far ju till jobbet innan de vaknar. 

- Plocka ögonbryn
Jag tycker om att plocka ögonbrynen i dagsljus så att man ser vad man gör. Nu är jag ju typ aldrig hemma när det är ljust. 

- Lacka naglarna
Detta är ju inte så tidskrävande i sig, men man måste veta att man har tid att sitta och låta lacket torka. Kvällstid funkar det ju bäst men jag är alltid säker på att Kevin ska börja vråla just när jag lackat naglarna. Fast han vrålar ju nog väldigt sällan om kvällarna. Och ärligt sagt så räcker kvällsenergin inte ens till för denna lilla göra just nu. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!