19.12.2013

Julfest på redaktionen

Huh jag har knappt hunnit med i mitt liv känns det som. Gårdagen bara svischade förbi. Dagen började riktigt skit men slutade mycket bra. Jag försov mig nämligen. Min klocka ringde inte och jag vaknade till Kevins ljud nästan en timme senare än planerat. Jag skulle vara på en utbildning inne i stan och jag är så bitter på att då jag en gång försover mig så är det just en sådan dag när jag borde vara någonstans en viss tid. Nå, otroligt men sant, jag blev bara en minut försenad till kursen. Amazing!

På kvällen hade vi julfest på redaktionen så eftermiddagen gick åt till förberedelser. Det blev en väldigt kul kväll med glögg, sushi, pizza, frågesport (vårt lag vann!!!) och Singstar. Mycket roligt! Men idag är jag sömnig.

Pyntande på g.

Låt festen börja!

En obehaglig tomte vaktade dryckerna.

Catariina hade gjort en frågesport.

Mr. Ankka och jag.

PIDEEE!

Dom som inte ylade till Singstar spelade något tråkigt fotbollsspel på Playstation 4an.

Last men standing. Och två kvinnor var där också som sista firarna.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!