11.12.2013

Kära Julgubben 2013 Edition

I år blir det inte så mycket klappar för oss vuxna. Det har gjorts vettiga överrenskommelser om att endast barnen får julklappar och det är sjukt bra. Eftersom vi lever på bara en lön för tillfället blir det annars också ganska skralt med klappar. Nu önskar jag att jag skulle vara en kreativ pysslare som skulle klara av att trolla fram fina vettiga julklappar av lite tyll, en glasburk och mjöl (eller vad det nu är man trollar fram pysselklappar av). Men jag är inte det. Och i år är nog tiden väldigt knapp. (Jag har skaffat endast en julklapp än så länge. Jaix!)

Men fast det inte blir så mycket klappar i år så tänkte jag för traditionens skull laga en julklappsönskelista. Here we go!

Jag ÄLSKAR Mamma Mia på alla sätt. Men har aldrig sett musikalen live (det var meningen att vi skulle se den på Broadway år 2010 men det blev inte av, snyft!). Så biljetter till Svenskis kommande föreställning skulle jag vara glad över. Känns lite tontigt att önska biljetter nu för jag skulle gå på föreställningen först om ett år eftersom premiären är i höst.

Jag skulle villa ha Macadamia Healing Oil Treatment för mitt kruttorra hår.


Vår wokpanna gick sönder. Den var väl inte menad för en induktionsspis. Så vi skulle bli väldigt glada om vi skulle få en ny wokpanna.


Jag skulle gärna lära mig använda bareMinerals-puder på min problemhy.

Har inte lyckats skaffa någon ny Muminmugg till min samling på länge. Denna mugg är ju helt härlig. Också årets julmugg skulle vara fin att ha.


Garniers BB Cream använder jag dagligen, så det kunde jag bunkra upp med.
(For combination to oily skin, färg: light)

Puderpapper från Body Shop

Torrshampoo går det år. Jag gillar TRESemmés bäst.

Jag drömmer fortfarande om riktiga vuxenbestick. Nu har vi tre olika slags ärvda bestick så det skulle vara kul med en hållbar serie. Det borde vara 6 stycken bestick per sort. T.ex. Hackmans Savonia är tidlös.


… eller Fiskars Functional Form


Trotsboken kanske vi snart har användning för.

Förutom alla materiella sekundära saker önskar jag mest av allt att alla mina nära ska få vara friska och må bra, att det inte ska hända några fler hemskheter och att vi har tid att umgås med varandra. Det är ändå det som är det viktigaste. 2 kommenttia :

 1. Har du hört om Lily Lolos mineralpudrar? Jag rekommenderar varmt! Jämfört med Bare Minerals är de ungefär hälften (?) billigare och bättre för problemhy (rapporterat av min kompis med problemby). Själv har jag börjat använda Lily Lolo direkt just pga det billigare priset, så har inte själv kommit åt att jämföra det med bare minerals, men är totalt frälst av Lily Lolo! Det fungerar t.o.m. nu på vintern trots att min hud oftast torkar ut av puderprodukter när det blir kallt.

  Downside är att man inte får det från Finland (vad jag vet), men det är mycket enkelt att beställa på nätet. Dom har bra färgkartor och smarta små 'tester'-förpackningar som bara kostar några euro styck, så att du kan testa olika nyanser billigt innan du beställer en normal storleks burk. Dom små kan man sen använda som t.ex. reseförpackningar. Ta en titt här: http://www.lilylolo.co.uk/

  Bl.a. kosmetikbloggen Karkkipäivä har skrivit om Lily Lolos produkter, ifall du vill läsa lite mer user reviews.

  Nica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack för tipset! Det svåraste är nog att hitta rätt nyans. Jag skulle behöva någon som skulle verätta vilken jag ska använda, vet inte om jag ser det själv :(

   Poista

Roligt att du kommenterar!