20.12.2013

Keittiökaveri

Vi får möjlighet att gratis beställa ingredienser till en rätt från Keittiökaveri (3jorn fick julklapp från jobbet). Jag är faktiskt ganska glad över det. Började genast läsa mer om Keittiökaveri och började fundera om det skulle vara något som skulle lätta vår vardag efter årsskiftet. Det enda dåliga är att man måste laga maten själv. Hahaa. Men tydligen finns det en snabbkasse med rätter som ska gå att laga på under en halv timme. Sounds good! Och tänk att inte behöva planera menyn själv, någon annan fixar det! Sköööönt!

Har någon av er erfarenhet av Keittiökaveri eller motsvarande tjänst? Vad tyckte ni?

5 kommenttia :

 1. Vi använde oss av Keittiökaveri ganska aktivt en tid och var nog nöjda. Men med små barn tycker jag inte att det lönar sig. Många av rätterna var (för några år sedan) sådana att man helst åt upp dem genst efter att man tillrätt dem och hos oss går det inte att sätta ner tid på att laga mat just före middagen. Maträtterna är ju heller inte speciellt barnvänliga.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah! Men det verkar som snabbkassen just är för barnfamiljer så de verkar ha förbättrat på det. Använde ni inte dendär kauppakassi-tjänsten också? Hur var det?

   Poista
  2. Jo, det var super bra men då måste man ju fundera ut alla resept själv och poängen med att inte behöva köpa något extra försvinner.

   Poista
 2. Har inte erfarenhet av tjänsten men känner en av ägarna (som förut hade samma arbetsgivare som vi!) och vet att han gärna tar emot respons. Han har även barn själv så jag tror han förstår hurudana knipor man kan hamna i som förälder vad gäller mat och matservering. Berätta gärna vad ni tyckte om kassen, funderar på att ta den själv vid nåt skede!!

  -puva

  VastaaPoista
 3. Middag-företaget leverar varannan vecka färdigt lagad god mat :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!