10.12.2013

Kvalitetskvällen

Idag har Soneras 3G-nät varit nere i hela landet. Just idag när jag skulle ha behövt det. Jag for in till stan och hann gå i lite butiker innan jag träffade mina vänner. Jag hade tänkt att jag skulle hinna skaffa några klappar men jag kom inte åt några av önskelistorna som finns på nätet. Nå, mitt Debit-kort funkar ju fortfarande inte så lycka till bara med att köpa julklappar. Nå, det blev billigt för jag köpte inte en enda klapp idag. 

Just idag skulle jag också ha behövt Reittiopas-appen när jag skulle hitta till min väns nya lägenhet. Nå, fick telefonkonsultering och hittade fram. Det blev en supermysig kväll. Känner mig uppfriskad. När man har ett litet barn så blir det tyvärr jätte lite tid över för att träffa vänner. Det gör mig lite ledsen. Men kanske man ska räkna kvalitet framom kvantitet. Idag var en kväll av hög kvalitet. 

Och tänk så handikappad man kan känna sig utan nät i telefonen. Skrämmande. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!