12.12.2013

Paffhuvuden på banken

Jag kan med glädje berätta att mitt Debit-kort nu funkar. Vilken lättnad!

Idag kom det äntligen fram att jag hade en gräns på 0 euro för inköp via betalterminal! Voi herregud ändå! Det är ju något som de borde kolla upp direkt när man får kortet. Vad ska man med ett kort till om man inte kan betala med det???

Nå, det krävdes bara två telefonsamtal till kundservicen, fyra meddelanden via nätbanken, två stycken Debit-kort, en ny pin-kod och ett chatmeddelande för att de kom på var problemet var. Paffhuvuden.

2 kommenttia :

  1. Borde du kanske fundera på att byta bank ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaaa jo det borde jag säkert! Det är bara synd för att jag har annars varit så jätte nöjd. Hoppas detta är den enda gången som dom yrar så här. Nästa gång blir det nog byte. :P

      Poista

Roligt att du kommenterar!