28.12.2013

Regn, regn, regn, mörkt, vått och sandigt

Sanningen är att fastän vädret är som det är så är det ju nog ett av de minsta problemen en människa kan ha. Men jag tänker ändå säga att jag är så innerligt trött på detta regn. Det regnar IGEN! Och de regnade när jag var ute med Kevin idag. Det regnar fucking hela tiden.

Och mörkret. Fy fan mörkret. Och dessa två i kombination gör mig så matt. I min vardag stör det inte så mycket eftersom jag sitter på redaktionen hela dagarna. Jag kör bil till och från jobbet. Men det är ju jätte synd för 3jorn och Kevin att det ska vara såhär. Och för mången annan också såklart. Och på helgerna märker ju också jag av det. Ugh.

Idag gick jag ändå ut med Kevin. Vi har varit väldigt lite ute under julhelgen så det kändes som ett måste. Där hängde vi i duggregnet. Och underligt nog så hölls han ganska bra på vår egen gård. Undrar om tiderna då man ska vandra planlöst börjar vara förbi. Kanske vi snart kan börja lära honom att hållas på gården också. Han verkar ju ha minilite förstånd i huvudet. Han förstår saker och lyder också relativt ofta.

Kevin hittade Viivis lastbil som han ville ta hem.

Plötsligt fattade han grejen med den stora lastbilen som han fick i somras...

… och sen var det fart på. När vi kommit till andra sidan kvarteret tröttnade han och jag satte honom på flaket och skuffade hem honom. Aj min rygg!

Jee vatten!

Våt och sandig var han när vi kom in. Ugh.

Hur gör ni med supersandiga kläder när ni kommer in? Sköljer ni dem i badrummet? Far inte all sand i rören då? Hur ska man göra?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!