27.12.2013

Skrämmande barnprogram

3jorn påstår att finska barnprogram är skrämmande. Han påstår att han inte sett på finska barnprogram när han var liten. Han tittade på det som kom på SVT. Väl. Min bror och jag var helt galna i Rölli när vi var små. Jag gillar fortfarande att lyssna på Rölli-låtar. Men nu förstår jag nog när 3jorn påstår att Rölli ju nästan är som en spurgu. Och skrämmande. Och Pelle Hermannis utseende kan man väl också få mardrömmar av.

Kevin och jag tittade lite på Rölli på julafton när det råkade komma på teve. Kanske det är därför han vrålat i flera dagar när man lämnat honom i hans rum för att sova?

Det jag inte tycker om är att det nuförtiden finns massor ritade med jätte högt tempo. Blir inte barn helt hyperaktiva av sådant?

Vad har ni tittat på när ni var små?


5 kommenttia :

 1. Jag har inte sett på Rölli som liten, men nu då jag sett snuttar tycker jag också att han ju verkar vara helt i fyllan - och skrämmande. Vi hade inte tv då jag var liten, men mina pojkar har som första börjat med Molly. Den är härlig och på ca 20min händer det inte annat än att ett tåg åker och fyra djur stiger på :)
  Rekommenderar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa jo lite som ett fyllo är han ju nog :P Kanske det är därför som 3jorn är jätterädd för fyllon och jag inte är :D
   Molly! Det ska jag kolla upp!

   Poista
 2. Jag var barn lite före Rölli-tiden men har nog vuxit upp med Pikku kakkonen. Älskade Nalle Luppakorva, Pelle Hermanni & Nukkumatti, klassikerna alltså. Och Lasse Pöystis sagor i slutet av PK! Isla såg Rölli häromdagen och sade spontant: Pappa! Hahaa, lika hårig är han ju om ansiktet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa lustigt! Aijoo Luppakorva hade jag glömt!

   Poista
 3. Lilla mullvaden och Pingu ! på dvd eller YouTube.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!