6.1.2014

Adrenalinrush i höjderna

Vi har hunnit med mycket idag. Sovit sent, slappat lite, ätit frukost i fred, fört bort julgranen, varit och klättrat, hämtat Kevin och ätit middag i Paradiset. Sjukt effektivt.

Klättrandet var riktigt roligt. Synd bara att vi klättrar så sällan att jag aldrig hinner utvecklas. Jag kämpar ju med en liten höjdrädsla som gör att mina händer svettas massor som gör det lite svårt att klättra ända upp på de höga väggarna. Jag har nog gjort det senast när jag var gravid, men efter Kevins födsel har jag inte kommit ända upp en enda gång.

Men idag kämpade jag riktigt mycket med en vägg och kom ända upp. Shit sådan voittajafiilis! Jag var så glad! Tänkte ge upp många gånger men sen kämpade jag ändå vidare. Var helt svettig och skakig när 3jorn hissade ner mig. Fick en sådan adrenalinrush att huh huh.

Där uppe hängde jag länge och kämpade.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!