21.1.2014

Bra på dagis

Det är mycket dagissnack här nu. Det lugnar säkert ner sig snart men ni får nu stå ut. Det är ju en stor livsföränding för oss. Idag på morgonen hade Kevin 1,5årsläkare. Allt var bra och därifrån körde vi till dagis.

Jag har ju aldrig varit med om att lämna honom där eftersom 3jorn skött det. När vi kom in så var Kevin jätte duktig. När han såg sin egenvårdare så såg jag att han log. Och jag blev så himla varm om hjärtat. Han har det nog bra där. Vi klädde av honom och så gick han duktigt till toaletten där man ska tvätta händerna. Han vet ritualerna bättre än jag.

När vi for så började han gråta. När vi gick iväg och vinkade utanför fönstret så storgrät han. Det var hemskt. Men vi visste att det går över snabbt. Tre minuter hade det tagit. Jag väntar nog på den tiden när han kommer att rusa in glatt.

Dagen hade gått riktigt bra på dagis och han var jätteglad när jag hämtade honom. Han har varit som ett helt annat barn om kvällarna nu denna vecka. Jätteglad och verkar trivas hemma mycket bättre nu. Jag hade förväntat mig att det skulle vara värst nu. Verkar ändå som att mjuklandningen var tyngre för honom. Nå, mycket hinner hända ännu de närmaste veckorna men just nu känns det riktigt bra.

På väg till hälsostationen.

1 kommentti :

  1. Intressant att läsa om er dagisstart. Vi har det snart framför oss. IIIK! Man tror ju att det ska bli lättare ju flere barn man skolat in på dagis men jag tror det blir värre. ;)
    -Mamma P-

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!