16.1.2014

Dagisrapport

Dagis jaa. Det har väl gått riktigt bra. Kevin har nu i två dagar lämnats för en lite längre stund på dagiset och det har gått okej. Förutom att han vrålat när 3jorn har farit iväg. Måste vara så hemskt! Men dagistanterna sa att han gråtit i ungefär 5 minuter och sen har det varit okej.

Ett problem har varit att han blir helt för trött innan de ska sova dagssömn. Han har gått och lagt sig en halv timme tidigare än de andra. Han har sedan sovit helt bra, igår 1,5h och idag 2h. Vi har försökt få honom i säng tidigare så att han inte ska vara så trött på förmiddagen men han somnar ändå senare än vanligt. Agh! Hoppas vi får det att funka, det är ju nämligen tänkt att han ska föras till dagis till kl. 8 dvs. över en timme tidigare än han nu farit dit. Hur ska han orka?

De minsta har inte alls varit på gården de två senaste dagarna. De har en gräns på -12 grader. Och det är helt bra. Jag tror att Kevin inte riktigt diggar kylan och så verkar det som han blir uttråkad på gården. Det är ju lite tråkigt för de minsta som ännu inte kan leka tillsammans på samma sätt som de som är lite äldre.

Det var dagens dagisrapport. Tack och hej!

2 kommenttia :

  1. Räkna med två veckor. Två veckor av vrålande på mornarna, och två veckors iglande efter jobbet. SEN! Då blir du bara glad om det går fortare, och så står du ut de första veckorna då du vet att det är övergående! Min ettåring född en månad tidigare än din började redan i höstas och det tog exakt två veckor och efter det har hon inte strejkat en enda gång att fara till dagis. Heja heja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuuuh just nu känns 2 veckor som en evighet :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!