20.1.2014

En nervös morsa

Nåja. Let the dagisvardag begin. Jag är faktiskt ganska nervös. Kommer killarna att komma iväg så att Kevin hinner få frukost på dagis? Kommer jag att komma ihåg att fara rätt tid från jobbet? Kommer jag att hitta bilen vid den metrostation som 3jorn lämnar den på? Hur kommer Kevin att klara dagen och hur reagerar han när jag hämtar honom? Kan jag bete mig rätt på dagiset? Jag har ju varit där bara en gång. Finns det någo koder man bör veta? Hur kommer kvällen att bli? Kevin var så himla glad igår, blir han lika gnällig som förra veckan. Wish us luck!

5 kommenttia :

 1. Lycka till! Det börjar nog snart rulla på :) Adde var jätte trött och gnällig i början, en vecka åtminstone. Men så länge man är förberedd går det bra. Och så länge du kommer ihåg att ta Kevin med dig och säga hejdå så beter du dig nog bra :D

  VastaaPoista
 2. Lycka till. Det ska nog gå bra!

  VastaaPoista
 3. Det går nog bra! Ett tips: FRÅGA personalen alltid om det är något som blev oklart eller som du undrar över, och berätta om det är nåt du är missnljd/fundersam över! De svarar gärna på dina/era frågor o gör sitt bästa för att kevins dagar ska bli så bra som möjligt. Kan som f.d. dagistant berätta att det är många som bara blir o funderar för sig själv eller talar med andra föräldrar istället för att rikta kritiken direkt till personalen. O kom ihåg att skriva namn på alla kläder ;)

  VastaaPoista
 4. Det kommer nog gå fint ska du se! Snabbare än man märker det så har ni alla anpassat er till den nya vardagen även om det kan kännas stressande och jobbigt i början. Små barn (och Mammor med för den delen) klara och orkar med än man tror!

  VastaaPoista
 5. Tack för alla era kommentarer! Åtminstone första dagen gick riktigt bra :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!