27.1.2014

En sömnig måndagseftermiddag och -kväll

Idag har nog hela familjen varit riktigt slut. Kevins egenvårdare var sjuk och jag tror att han hade det lite tyngre på dagis utan henne. Jag misstänker också att han sovit en kort dagssömn, glömde fråga. Jag har gått på övervarv hela dagen och fattade inte när klockan var 18 hur jag ännu skulle orka några timmar innan jag kunde braka i säng.

Kvällen gick ändå bra. Kevin och jag körde till biblioteket från dagis. Det var ingen njutbar upplevelse att vara där ensam med honom. Men vi fick återlämnat böckerna och lånat några nya böcker. Efter bibban ville jag ännu köpa en Blixten åt honom och jisses så glad han blev när vi äntligen kunde öppna förpackningen här hemma.

En minut satt han still på biblioteket.

I trans.

En trött en som leker med Blixten och vilar på Pupun. Stående.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!