Förkylning som suger musten ur mig

tiistaina, tammikuuta 28, 2014

Ugh. Kombinationen seg underlig förkylning och nytt jobb går inte så bra ihop. Jag är totalt slut. Ungefär kl. 18 är jag helt färdig att gå i säng. Men då ska man ju ännu orka med massor. Nu har lugnet lagt sig i hemmet och jag tänkte snart stupa i säng. Hoppas jag skulle sova bättre i natt. Jag har ganska mycket problem med min hals och lite hosta. Och det har hållit i sig i många dagar nu.

3jorn hade bilen idag så jag var tvungen att rouda hem Kevin med buss. Jag måste säga att jag föredrar att rouda hem honom med bil. Men det gick ändå helt bra. Han brukar ju inte riktigt ha tålamod att sitta still.

Scootern är så himla liten och smidig i bussen.

You Might Also Like

0 kommenttia

Roligt att du kommenterar!

Like my blog on Facebook

Instagram