3.1.2014

Första besöket till SnadiStadi

Idag har vi för första gången besökt en inomhuslekpark, nämligen SnadiStadi i Gräsviken. Jag körde dit direkt från jobbet och träffade killarna där och när jag närmade mig stället så kände jag nackhåren sticka upp. Det lär så otroligt hössligt och volymen var hög. Men väl inne så vänjde sig öronen snabbt.

Kevin hade varit lite fundersam över hösslet först och lite skygg. Han var lite rädd för bollhavet och rören man skulle krypa i. Men efter en stund vågade han redan mycket mer.

Det fanns ett skillt ställe för under 4åringar där vi gängde och det var jätte bra. Men jag tycker att utrymmet var planerat lite dåligt med tanke på de minsta. I mitten av hela SnadiStadi gick en väg där barn körde trampbilar. Och de större barnen körde i ganska hög hastighet. Det fanns övergångsställen där man kunde korsa vägen om man skulle till andra sidan. Jag kan inte begripa att de inte satt vägen längs ena långändan, nära väggen, istället för mitt i hallen. Det kändes lite farligt eftersom också de större barnen sprang tvärs över och kom inte alltid ihåg att kolla. Stället där man kom ut från under 4åringarnas lekpark ledde nästan rakt ut på vägen och det fanns ingen ordentlig port emellan. Det kändes jätte underligt och inte så kul eftersom Kevin ville hela tiden springa ut på vägen.

Men annars var det jätteskoj att vara på ett ställe som var barnanpassat. Ännu roligare blir det när Kevin är lite större och man inte behöver få hjärtat i halsgropen varje gång han springer mot trampbilarna. Sen kan han redan själv se upp.

En bonus var det att om båda föräldrarna finns på plats så kan man turas om att krypa i rören. Den var också ganska roligt att åka rutschbana och hoppa på trampolinen. Synd att det var så många barn i vägen. Hah!

Efter en stund blev det roligt.

Även mammor satt i bollhavet. Jag skulle helst ha velat slänga mig raklång bland bollarna.

Lillkusinen fick fin volym i håret av bollhavet.

Två vårdlediga farsor.

Jeee trampolin!

Krypa i rören. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!