13.1.2014

Handskproblem

Alltså det finns ju så himla mycket fina kläder för barn som är sjukt opraktiska. Det vet vi redan. Som exempelvis de fina Molo Kids handskarna som jag vann för en tid sen. Så sjukt fina med en reflexstjärna och limegrönt, men omöjliga att klä på Kevins lilla hand. Tummen går inte att få på plats. Suck.

Nu har jag beställt ett par nya vinterhandskar, det blev lite panik när vintern nu plötsligt kom. Det blev ReimaTecs Tepas, som har dragked ända ner. Hoppas de också är varma.

I vilken ålder är ett barn så gammalt att typen själv kan hjälpa in tummen? Kanske Molo Kids handskarna går på ännu nästa vinter. Hoppas.

Lite fiilisbilder på de fina opraktiska handskarna som 3jorn knäppte igår.
4 kommenttia :

 1. E har nu efter lite övning börjat få tummen på plats. Det gäller att ha tillräckligt små handskar. Problemet är att de inte sen är lika varma igen. Då han sover ute har han vantar.

  VastaaPoista
 2. Mina båda blåvägrade att sätta i tummen, dom körde alla fingrar i påsadelen i flera år. Det blev alltså skrik och protester om man ens nämnde tummen, så vi lät det vara. Nu som 4 och 6 vägrar dom påsavantar och kräver att få ha fingervantar istället. Första månaden var kämpig då ca 6/10 fingrar åkte fel, men nu börjar det funka. Rasavils vantar jag varit nöjd med när det är riktigt kallt, men dom är både fula och dyra, och funkar inte i plusgrader, för dom håller inte vatten. Låter som idioti den här vintern, men i många år har vi ju haft svinkalla vintrar, och då har dom varit grejt.

  VastaaPoista
 3. Den där sista bilden med Kevin i gungan är så härlig!
  Blev glad i hjärtat :)

  VastaaPoista
 4. Rasavil har vi köpt i sådär sex år nu. Varma och tummen är på rätt plats. Jag tycker nog de håller vatten till en viss grad också?!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!