26.1.2014

I spuggeparken


Idag var vi till en lekpark som jag brukar kalla för Spuggeparken. Främst för att lekparken ligger brevid ett jättefint grönområde som tyvärr under varmare tider är invaderat av högljudda fyllon och knarkare. Usch! Men nu när det är kallt så är dom borta. Jihuu!

Och jisses så Kevin tyckte om lekparken. Det bästa var väl att brevid parken stod parkerat några lastbilar och en buss. Dom tittade han på hur länge som helst. Han tyckte också väldigt mycket om grejerna som fanns i parken, de gungande båtarna t.ex. Han trivdes hur bra som helst. Men tyvärr var hans händer igen kalla när vi kom in. Tråkigt att det ska vara så svårt att hitta varma handskar. 

4 kommenttia :

 1. Jag hade aldrig trott då jag beställde ett par thinsulate vinterhandskar från hm att de skulle hålla pojkens fingrar varma.. Jag beställde dem som vara-hanskat för typ 9,90€, tänkt att de sku va bra ti hätävara på dagis o.s.v., men de ble dom bästa denhär vintern.. O höll bra i i kylan, -13 grader när vi va ute ( hade nog ruskovillas vantar under då), men ändå!
  Så jag konstaterade att märke e int alltid bra kvalite!

  VastaaPoista
 2. Måste påpeka samma- våra jonathan vantar från jesper junior och tunna ruskovilla/silkesvantatbunder håller fingrrna super varma- ibland var de riki heta :)

  VastaaPoista
 3. Måste påpeka samma- våra jonathan vantar från jesper junior och tunna ruskovilla/silkesvantatbunder håller fingrrna super varma- ibland var de riki heta :)

  VastaaPoista
 4. Måste säkert skaffa ruskovillas vantar! Nu har vi någo vanliga tunna vantar under vinterhandskarna.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!