14.1.2014

IgelKevin

Puuust det är lite tungt nu. Kevin tycks ha blivit lite flunssig och stannade hemma från dagis idag. Nu om han blir ordentligt sjuk så kommer mjuklandningen att skita på sig, det är ju bara tre dagar kvar. 

Dessutom är han supermammig nu. Jag har aldrig upplevt något liknande. När jag kommer hem från jobbet så vill han vara fast i mig och mycket i famnen. Och det är ju ovant eftersom han inte har varit sådan tidigare. Jag kan inte göra något alls nu, inte ens försvinna ur hans synfält utan att han vrålar. Snälla säg att detta bara är en fas som har med åldern/dagisstarten att göra. 

Förra natten var också kaotisk. Han vakade i flera timmar. Jag är helt slut som människa. 

4 kommenttia :

 1. Vår Noah har alltid varit mammig, men blev värre vid dagisstarten. Tyvärr sitter det fortfarande i, 4 månader senare, men lite bättre har det blivit. Hoppas er dagisstart går bra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuijaa jag hoppas verkligen det lättar för Kevin.

   Poista
 2. Vi fick igen lite sömnproblem iom dagisstarten. Vår son sover allmännt bra, men nu när dagis började igen efter jul har nätterna varit oroliga (började i december dagis som 1år 4mån). Vi inledde sömnskola för två nätter sedan och andra natten gick nu redan bättre. Gällande klänginghet gick två första veckorna bra, fast lillen var trött och vresig på kvällarna. Två följande veckor var han gnällig på dagis men glad hemma och nu efter jul har han varit glad på båda ställena. Vi brukar se till han kramas lite extra och ha honom i famnen o läsa bok de dagar han är på daigs. Sovandet har varit en utmaning, emellanåt blir det bara 35-45min på dagen, men förhoppningsvis jämnar det ut sig när stället blir bekantare och han vanare.

  Kämpa på bara! Det blir nog lättare med tiden ska du se. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bra att höra att det blivit bättre för er redan!

   Poista

Roligt att du kommenterar!