10.1.2014

Mjuklandningsdag 4, The 3jorn-edition

Eftersom jag har svårt att skriva om mjuklandningsdagarna så bad jag 3jorn göra det. Här kommer hans gästinlägg, varsågoda!

PS. Jag måste bara genast säga: KEVIN SOV 45 MINUTER PÅ DAGIS!
____

Dagen började med att väcka en sött sovande lilltyp. Som tydligen tycker lika mycket om att bli väckt som jag, så det ledde till en halv timme gråtskrik på golvet och i min famn. En halvtimme för sent hitta vi oss till slut till dagiset.

Sen blev det sagofabotid när alla barn ville att jag skulle läsa 12 olika böcker (samtidigt). När det var dags att ge mig av så sa jag till Kevin att pappa ska gå och göra lite ärenden. Fick genast en underlig blick av honom, "Tänker du lämna mig här helt ensam?". Sen börja ju såklart någon dammsuga som Kevin hatar så det blev dubbel gråt.

Jag kom tillbaka efter en tid och Kevin märkte då att, heey var har du varit? Fast det är nästan lite roligt när han märker sånt, för han brukar inte vara en famntyp men när man kommer tillbaka så kommer han nog så nära han bara kan komma och kramar om en.

Sen var det dags för det som vi har varit mest rädda över, sovandet. Han som inte går med på att sova när mamma och pappa är i samma rum, hur ska han kunna fungera med 12 andra barn och en bunt dagistanter i samma rum?

Tydligen är alla andra barnen pro på sovandet, 5 minuter senare var det mörkt och inte ett knyst hördes från något annat barn. Där stod Kevin bredvid sin säng och såg sig omkring och fattade ingenting. 10 minuter stod han där och tittade och pekade på dom andra sovande barnen.

Sen gick jag i hans 1 meter långa säng och ligga och efter en tid kom han och sitta bredvid mig. 10 minuter senare lade han ner sig bredvid mig och märkte att heey, jag är ju faktist ganska så sömnig.
Men tänkte nog inte somna utan en liten fight, men sen kom dagistanten med hennes ninja moves och paja lilltypen på pannan, han ville nog inte somna men när hon hela tiden petade vid ögonen så inte gick det ju att hålla uppe ögonen. Höh.

Ca. 45 min fick jag sen sitta och dricka kaffe med dagistanterna. Lyx. Sen var det dags att avsluta den spännande dagis dagen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!