23.1.2014

Momidagen

Idag kom min mamma med till dagis så att hon sedan hittar stället när hon ska plocka upp Kevin. Jag har redan några inbokade dagar på jobbet då jag inte kommer att kunna hämta honom kl. 15. Så det var bra att hon var där och visade upp sig. 

Jag passade på att handla medan Kevin och min mamma hängde hemma hos oss. Gick också en sväng via barnklädesloppiset som jag aldrig annars hinner till. Tyvärr hittade jag inte så mycket. Köpte ändå en stor Plasto-jeep och jisses så Kevin blev kär i den. Han skulle ha kunnat sova med den. 

2 kommenttia :

 1. Vad bra att er dagisvardag verkar rulla på rätt bra. Har en fråga som inte har något med inlägget att göra 😊 visst var det så att Kevin inte vile äta tutt när han var mindre? Har en minnesbild av att han lärde sig suga på ngn speciell tutt? Minns jag rätt? Vår halvåring har så enormt sugbegär men vägrar tutt (och flaska) och börjar vara rätt färdig nu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag måste riktigt googla här på bloggen hur det riktigt var. Han tog tutt tillförst, men sedan när han var typ 1 månad gammal så började han vägra den. Först i 9 månaders ålder verkar han ha blivit tuttgalen, men jag vill minnas att han nog tog den redan tidigare.
   Tydligen har Avent-tutten funkat bra i något skede:
   http://www.muffinaround.com/2012/10/undrens-tid-ar-inte-forbi.html
   Vi testade också Natursutten men jag vill minnas att den inte användes någo länge:
   http://www.muffinaround.com/2012/10/natursutten-i-test.html

   Har ni testat någondera?

   Poista

Roligt att du kommenterar!