22.1.2014

Orange is the new black

Jag har nu sett färdigt den första säsongen av Orange is the new black. Och voi fan att den var bra! Första avsnittet hade ibland lite trögt tempo men redan från andra avsnittet var jag helt fast. Alltså vilka bra skådisar! Som tur lär ska andra säsongen komma nu i vår. I can't wait!

5 kommenttia :

 1. Alltså den serien är verkligen bra. En tid sedan jag såg den och kommer bra ihåg många detaljer, jag som brukar glömma sånt. Jag såg den på några dagar och det verkar du också ha gjort :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Det tog nog några veckor för mig att se eftersom det finns så lite tid och jag ville inte vaka sent. Jag tycker också mer om serier som är bara 20-30 minuter långa. Passar bättre till min vardag :D

   Poista
 2. Oj jess vi har sååå väntat på en andra säsong :D Så jäkla bra serie, det var verkligen svårt att sluta titta på kvällarna :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!