10.1.2014

Smygmys

För en gångs skull är det faktiskt riktigt skönt att det är fredag. Vi har tydligen behövt den stressiga dagisvardagen för att jag ska börja uppskatta veckoslut, hah. Jag är helt slut för jag sovit så dåligt och stressat med dagis och andra grejer. 3jorn har varit helt utmattad efter dagisdagarna. Han har tydligen fungerat som dagistant där och läst böcker och lekt med dom andra barnen.Jag är SÅ glad över att jag inte sköter om mjuklandningen.

Direkt när Kevin somnade (slocknade genast) så tog vi lite snacks och vin till sängen och började se på Paradise Hotel. Man får ju liksom inte äta i sängen när man ska visa gott exempel, så vi gör det i smyg. Och det var skönt som bara vad!

Nu måste jag nog sova. Ögonen hålls inte öppna. Godnatt!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!