18.1.2014

Tre timmar av slöande

Nu har jag i nästan tre timmar suttit i soffan och slöat. Surfat, tittat på UMK, på Orange is the new black (SJUKT BRA! Och vilka skådisar alltså!) och nu tittar jag med ett öga på P3 Guld. Sitter bara och väntar på att Kevin ska vakna och skriket ska börja. 3jorn är ute på vift med sina kompisar.

Kevins gudmor var också på en fika hos oss på kvällen. Så det blev en riktigt bra kväll fast jag förväntade mig det värsta och var lite rädd över att bli ensam med Kevin (han skrek i ungefär 45 minuter efter att han vaknade från dagssömnen).

Men… jag har ju inte fått något vettigt gjort ikväll. Fast det gör inget. Jag har förtjänat detta slöande efter förra nattens vakande. På tal om det så kanske jag borde gå i säng. Om vi fast skulle få sova i natt.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!