27.1.2014

Vidrigt

Jag blir glad av att höra att Timo Räty nu har blivit dömd för arbetsplatsbrott och misshandel. Ja, jag vet ju inte exakt vad som hänt men det jag läst så låter nog som grov arbetsplatsmobbning och diskriminering. Och ett beteende som inte verkar vuxet. 

Det finns så otroligt mycket folk där ute som använder sina maktpositioner fel. Jag har redan råkat ut för det en gång och hoppas att jag aldrig behöver gå igenom det igen. Vi var flera som mådde dåligt då. Men vad kan man göra när man är den svagare parten? Inte så mycket tyvärr. Därför känns det bra att Hilkka Ahde klarade av att stå på sig.

Idag är ju allt bra men varje gång jag hör om något liknande så får jag en stor klump i magen. Fy fan vad vidriga vuxna människor är! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!