25.2.2014

Återförenade

Efter tre nätter ensam hemma är jag återförenad med Kevin. Han hade sjukstuga tillsammans med min mamma nämligen. Visst var han i helt okej skick idag men vi tänkte att det ändå var bättre att han vilade upp sig inför mjuklandningen som börjar imorgon. 

Idag hämtade jag alla Kevins grejer från gamla dagiset. Det var lite vemodigt. Fast han bara hann vara där 1,5 månad så var det ett ställe som han trivdes på. Det var nog en välidigt bra första dagisexperience för vår familj. Nu börjar vi om igen. Ny omgivning, nya människor men gamla rutiner. Får se vad det blir till. Jag förde även blommor och ett tackkort till dagisanterna. 

Kevin har varit glad och snäll ikväll.  Nu hoppas jag att han sover bra så att han orkar med morgondagens nya utmaningar. Jag måste åtminstone sova nu. Godnatt. 

Kevins dagisskåp

En glad liten. 

Fy fan att det blir fult när man bloggar från paddan. Har någon tips på en bra app som skulle funka ihop med Blogger?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!