12.2.2014

Att shoppa med ett nöjt barn

Jag brukar inte tycka om att handla eller gå i butiker med Kevin. Han har inte haft ro att sitta i vagnen och det brukar bli ett jäkla halåå ganska snabbt och han vill bort från vagnen. Vi brukar göra så att någondera åker och veckohandlar på fredag kväll eller på lördag dag och den andra blir hemma med Kevin.

Men idag var vi med om något underligt. På kvällen körde vi till Itis bara för att ha något att göra. Vi ville inte gå ut i slasket. Och Kevin satt i vagnen under hela den tiden vi var där. Det kan såklart ha något att göra med att det fanns Cars-bilar på rabatt på Anttila som vi köpte åt honom och han satt och studerade dem.

Men det var så himla roligt att kunna gå omkring som normalt folk. Kevin satt i vagnen och sjöng "Jajajajajaja PUFF! Jajajajajajaa PUFF!" och var allmänt gullig. Jag som alltid har tittat så avundjukt på andra föräldrar som har sina nöjda barn sittandes i vagnen. Idag fick jag äntligen vara en av dem!

Lite sömnig var han nog.

2 kommenttia :

 1. Haha, bekant det där med barn som inte orkar i butiken. Jag veckohandlar ofta på tumis med Viljam och nuförtiden är det ända som alls gör det möjligt dom där bil-vagnarna (som har bälte!), ur allt annat klättrar han ut. Vad har ni förresten tyckt om den nya kärran? Har ni hunna testa den i snön och slasket?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÅÅÅÅH jag önskar att det skulle finnas bilvagnar i vår S-Market! :)

   Jag sa just idag åt 3jorn att jag är så nöjd med kärran. Men då har vi förståss inte kört den hemskt mycket i snö och slask eftersom vi kör ganska mycket bil med Kevin. Men i lite snö går den nog riktigt bra. Mycket snö vet jag inte.

   Poista

Roligt att du kommenterar!