22.2.2014

Ensamma mamman

Här sitter jag nu. Ensam i vårt hem. Så otroligt skönt men samtidigt lite tomt så klart. Men nu tänker jag verkligen njuta av lugnet. Eller försöka i alla fall. Det finns ju alltid tusen saker som borde göras och jag har väldigt svårt att bara vara och inte göra något speciellt. Jag har redan handlat idag och tänkte nu ännu fixa lite grejer här hemma. Sen ska jag ta det lugnt en stund och sedan åker jag in till stan för att träffa en nära vän.

Jag handlade idag för hela veckan. Köpte faktiskt ganska mycket färdig mat eftersom jag inte vet hur Kevin kommer att reagera på mjuklandningen. Det kan ju hända att det är omöjligt att fixa något. Men i morgon ska jag ändå göra min första kållåda ever!

Vi hade kanalsemi igår och jag kom tidigt hem. Men jag är otroligt sömnig eftersom 3jorns klocka ringde 05 och Kevin vaknade redan INNAN SJU! Idag ska jag gå tidigt i säng och i morgon ska jag bara ligga och ta det lugnt en stund innan jag stiger upp. Sweet!

Det är länge sedan jag photoboothade. Här får ni!

Just nu.

En gammal goding som jga hittade. Kevin måste vara ca. halft år gammal.

Här är han säkert ungefär en månad gammal. Hahaaa! Det har hänt en del.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!