8.2.2014

Ett plötsligt dagisbyte!

Förlåt att jag lämnade er hängade sådär med mitt förra inlägg. Det har varit väldigt mycket nu.

Kevin har alltså fått plats på det dagiset som vi från början ville att han skulle börja på! Vi är väldigt glada men samtidigt känns det tråkigt att igen måsta vänja honom med ett nytt ställe och nya människor. Det tar lite ont i mitt hjärta.

Kevins nuvarande dagis är superbra och vi har varit väldigt nöjda. Det är läget som är problematiskt och eftersom vi har bara en bil så blir det lite fixande för att få det att gå ihop. Nya dagiset är på ett bättre läge och vi hoppas att Kevin kommer att trivas lika bra där som på nuvarande dagiset.

Egentligen hade vi hoppats att han skulle få plats på nya dagiset först efter sommaren. Nu måste vi göra en ny mjuklandning just när allt börjat rulla. Men å andra sidan är det väldigt bra att vi får byta dagis. När 3jorn kan ta bilen till jobbet så kommer han att vara hemma en timme tidigare på kvällarna än han varit nu. Det blir fem timmar mer för vår familj per vecka att umgås tillsammans. Väldigt dyrbart alltså.

Så när vi kommer genom den andra mjuklandningen så kommer vardagen att bli lite smidigare och trevligare. Det dåliga är bara att det kan hända att 3jorn är på arbetsresa just när mjuklandningen ska göras. Halleluja. Hur ska jag klara mig?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!