6.2.2014

Förändringarnas tid

Jag är helt för trött och har helt för litet tid för att få skrivet något vettigt här idag. Vår familj sätts i gungning nu igen, just när allt börjat rulla på. Men resultatet av gungningen kommer att vara positivt. Hoppas jag. Mer om det någon annan dag. Nu måste jag sova. 

18 kommenttia :

 1. Ååå guuud, så här får man ju inte bara skriva och lämna det öppet! :) Vilken cliffhanger, sjukt spännande! Skriv fort ut det... :)

  VastaaPoista
 2. Hej! Jag undrar bara hur länge du har rökt och hur länge du höll uppehåll med rökningen under graviditet/amning?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varifrån har du fått idén om att jag röker?? Det gör jag inte.

   Poista
  2. Oj jag tyckte bara att det såg ut som att du röker, liksom linjerna kring munnen. Men okej då var det inget :)

   Poista
  3. Kan inte en ickerökare ha linjer kring munnen? Vilket underligt sätt att bedöma folk på.

   Poista
  4. Det är bara inte så vanligt. Kunde ha satt huvudet i pant på att du rökte, men säkert finns det sådana som har djupa linjer kring munnen och inte har rökt en längre tid. Har bara inte stött på någon sådan förut vad jag vet.

   Poista
  5. Hahaa är inte sådant genetiskt? Jag brukar inte studera folks munnar och gissa om de är rökare eller inte så jag vet faktiskt inte hur vanligt det är. Men alla har vi våra hobbyn.

   Poista
  6. Mycket intressant kommentar. :D

   Poista
  7. Joo verkligen. Undrar om typen går och frågar människor som har anlag till putmage att hur det känns att vara gravid :P

   Poista
 3. Har inte lagt märkte till dina linjer och då har jag snart varit gift med dej i 5 år.
  Men fast du har linjer eller inte är du nog ändå den finaste frun och mamman till vårt finaste barn :)
  H. Mannen din som har rökt hälften av sitt liv tills vi fick vårt underverk och inte rört en cigarett efter det (så har väl då linjer på dom flesta platserna) :)

  VastaaPoista
 4. Nämen usch vilken fräck idiot som kommenterar sånt skit, man blir ju nästan arg! Det är säkert bara nån som är avundsjuk på dig och din fina familj. Du är vacker och fin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo man får väl ta sådant ibland om man bloggar offentligt. Synd nog. Men tack för din fina kommentar!

   Poista
  2. Det var inte min mening att vara elak och det tror jag också du ser om du läser min första o andra kommentar, det var en helt neutral fråga och jag svarade sesan bara på din fråga hur jag fått för mig att du röker. Har aldrig skrivit att det skulle vara fult med linjer runt munnen, det är väl lika fint som att inte ha linjer runt munnen. Jag frågade bara eftersom min fru väntar vårt tredje barn och vi talade om rökning och graviditet igår och hon hade tydligen trott att du rökte. Känns sorgligt att du genast tar åt dig och brusar upp när jag inte ens kommenterat att det skulle vara fult att ha linjer kring munnen. Ta det lugnt och håll nerverna i styr.

   Poista
  3. Nämen är det inte lite konstigt att bara sådär anta att någon röker utan att veta att personen gör det? Du frågade inte ens om jag röker, du liksom bara påstod det direkt i din första kommentar. Lönar sig kanske att fråga av någon sådan som du vet att röker och inte anta att du vet något om människor du inte känner? Du kan säkert också googla så får du en massa svar på din fråga.

   Poista
  4. Det var inte precis som jag antog att du tar knark eller slår ditt barn, ta det lugnt. Och skaffa lite skinn på näsan och tjockare hud så slipper du bli upprörd i onödan i framtiden. Diskussionen är härmed avslutad från min sida. Ha en vta kväll!

   Poista
  5. Kära Anonym, som jag sa så skulle det ha varit en annan sak om du hade frågat om jag röker, men att komma med underliga falska påståenden här på min blogg, det är inte schysst alls. Och så påstod du ju faktiskt att jag ser ut som en rökare… vilket kanske var det mest oschyssta. Alla vet ju att rökning inte gör bra för ens utseende liksom. Så tänk efter nu lite. Tack, jag hoppas det är avslutat. Hejdå.

   Poista

Roligt att du kommenterar!